DJ Eric Van Praet. 

NL:
Ik speelde al DJ setjes op mijn 12 jaar met mijn nonkel, ik heb dus meer dan 30 jaar ervaring met  muziek. Als jonge gast kreeg ik ook de smaak te pakken als Radiomaker tijdens de periode van de lokale radio’s in de jaren tachtig en jaren negentig. Dit was vooral in de regio Vilvoorde, zoals bij Radio Moetoen, Dolfijn, Mustang en radio’s rond de rand van Mechelen, Zaventem en Brussel. Ik was meer bepaald gekend om mijn mixen en Remix versies in het programma ‘Hoge Dreunen’.  Na mijn huwelijk en de verhuis naar rustigere oorden, stopte de bezigheden als DJ en Radio maken. Tijdens de lange opbouw in het privé leven, was muziek maken en mixen nooit ver weg. Zoals men zegt, eens DJ altijd DJ. Daarom is dit mijn “comeback” in de radio wereld.  

In mijn eigen opname studio ben ik weer begonnen met leuke mixen te maken en wil dit graag met u als luisteraar delen.  De Dj naam, Eric Van Praet heb ik behouden en de naam van mijn programma eveneens. Zie hier de herboren DJ Eric Van Praet met het programma ‘High Drone in the mix’.
Met een pak vol goesting en een overgave van enthousiasme lever ik u elke week de beste, oude en nieuwe mixen en remixen in de steil van de Progressieve, Electro, House, Trance en Disco “In the mix”. Geen overvloed aan jingles, enkel toepasbaar om de dj en het programma te verduidelijken.

EN:

For 12 years I have been involved with music and mixing. Later on the radio. 
After more than 20 years, I started my own recording studio again to make nice mix and I would like to share with you as a listener.
The DJ name, Eric Van Praet I retained and the name of my program as well. Behold the reborn DJ Eric Van Praet with the show 'High Drone in the mix. From 2015, as "High Drone in the mix", its a hit. In one month, I have 7 radio stations broadcasting the show.
The radio program "High Drone in the mix" is offered completely free to radio stations in Europe and beyond. The program maker has no commercial intentions.

If you want your track in the next "High Drone in the mix" episode?
Send your promo to

what we offer

Wekelijks Progressieve, Electro, Trance House en Disco “In the mix”, 1 uur lang.

Studio Tafel 1

Studio Tafel 2

Studio Tafel 3

...

....

...

...

...

our DJ PRofile

Deze gegevens komen nog

...

...

...

...

...

...

...

...